مواد غذایی

مراحل تولید حلوا ارده سنتی از نزدیک

حلوا ارده سنتی چطور تولید می‌شود؟

حلوا ارده سنتی، ترکیب انرژی، طعم و اصالت

اگر اهل صبحانه‌های سالم و مقوی باشید، قطعاً حلوا ارده یکی از انتخاب‌های شماست؛ حلوا ارده اصیلانه یک خوراکی خوشمزه و تولید شده از ارده سنتی اردکان است که با نرمی و لطافتش و طعم متفاوتی که دارد، سال‌هاست جای خودش را در سفره‌های دوستان اصیلانه باز کرده.

در این مقاله، با هم نگاهی می‌اندازیم به مواد تشکیل‌دهنده و مراحل تولید حلوا ارده سنتی اصیلانه و چند نکته برای خرید این خوراکی ارزشمند.

حلوا ارده سنتی از چه چیزی تهیه می‌شود؟

  • پایه اصلی حلوا ارده اصیلانه، ارده خالص و سنتی اردکان است؛ یعنی ارده‌ای که از کنجد حرارت‌دیده و شسته شده با دستگاه ارده گیر سنگی تهیه شده باشد.
    برای تهیه حلوا ارده سنتی، به این ترکیبات نیاز است:
  • ارده سنتی (کنجد آسیاب شده)

  • شکر یا شیره (انگور، خرما یا توت)

  • سفیده تخم‌مرغ (برای ایجاد بافت کش‌دار و منسجم)

  • گاهی مقداری هل یا وانیل برای عطر بهتر

  • گیاه چوبک

  • مغزیجات برای تزیین

هرچه مواد اولیه و خود حلوا ارده تازه‌تر باشد کیفیت و طعم بهتری خواهد داشت.

مراحل تهیه حلوا ارده سنتی

تهیه حلوا ارده اصیلانه بر پایه ارده انجام می‌شود که به شرح زیر است:

  1. آماده کردن شهد حلوا ارده سنتی
    ابتدا شکر را حرارت می‌دهند تا به حالت مایع و شهد دربیاید و بعد می گذارند خنک شود تا آماده ترکیب با مواد دیگر شود.
  2. اضافه کردن سفیده تخم‌مرغ
    سفیده‌های تخم مرغ را درون یک مخزن بزرگ هم زن ریخته تا حسابی هم خورده و پف کنند و آماده اضافه کردن به شهد شکر شوند.این ترکیب به‌صورت جداگانه آماده شده و بعد از رسیدن به دمای مناسب، وارد مخلوط می‌شود. این مرحله تعیین‌کننده بافت کش‌دار و منسجم حلواست.
  3. هم‌زدن مداوم ترکیب با ارده
    بعد از به دست آمدن مخلوط پایه که ترکیبی از مایع شکر، سفیده تخم مرغ و گیاه چوبک است، مواد را به ارده‌ با کیفیت اردکان که داخل یک همزن قرار دارد اضافه می‌کنند تا حسابی هم خورده و با هم ترکیب شوند.
  4.  

خواص حلوا ارده؛ چرا در رژیم غذایی‌مان باشد؟

  • سرشار از چربی‌های سالم و غیر اشباع

  • منبع عالی برای پروتئین گیاهی

  • کمک به تقویت سیستم ایمنی و انرژی‌زایی در صبح

  • مفید برای کودکان، ورزشکاران، و کسانی که دنبال تغذیه سنتی و مقوی هستند

چرا حلوا ارده روغن می‌اندازد؟

پایه اصلی حلوا ارده سنتی ارده است، که به طور طبیعی و با مرور زمان روغن می‌اندازد پس این یک امر طبیعی برای حلوا ارده است و برای اینکه به حالت قبل برگردد، می‌توانید کمی حلوا ارده را گرم کنید و مخلوط را هم بزنید تا روغن دوباره به خورد مخلوط رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =