روغن ارده در واقع روغنی است که از ارده خالص و سنتی گرفته میشود؛ یعنی اردهای که با آسیاب سنگی از کنجد حرارت دیده تهیه شده است.
حتما تا حالا براتون پیش آمده که مدتی ارده کنجد را در جایی ثابت قرار داده باشید و به مرور روی آن روغن جمع شده، این در واقع همان روغن ارده کنجد است و نشانهی کیفیت ارده است.
برای تهیه روغن ارده، ارده را داخل یک همزن ریخته و شروع به هم زدن میکنند تا زمانی که آرام آرام ارده به حالت دو فاز درآمده و روغن خود را پس بزند و آمادهی روغن کشی شود.
سپس مخلوط را داخل یک صافی در دستگاه پرس ریخته و با فشار زیاد روغن را از کنجاله جدا میکنند.
در نهایت نیز روغن را از یک فیلتر مخصوص عبور داده و در یک مخزن جمع آوری میکنند. حالا روغن ارده آماده بسته بندی و عرضه به بازاره.